Jeg hedder Lone Skov Fassbender, er 51 år og gift med Per, 58.

Vi har sammen to børn: Bolette på 24 år som læser til jordemoder i Esbjerg/Odense. Og Frederik på 21 år, som bor her i Skanderborg og arbejder med IT. Endnu en beboer i vores husstand er vores hunkat Luna,

en lidt sky kat, som børnene sjældent kommer i nærheden af.

Ude i haven har vi hønsegård med p.t fire høns, som er til både gavn og glæde for børn og voksne.

 

Som uddannelse har jeg en samfundssproglig studentereksamen og har stået i mesterlære som blomsterdekoratør, hvilket jeg har arbejdet som i nogle år.

I 1998 blev jeg ansat som dagplejer ved Skanderborg kommune, og var der i 9 år.

Pr. 1. januar 2008 var det tid til lidt forandring, så jeg blev selvstændig børnepasser, det der nu hedder privat pasningsordning. Jeg havde brug for at have mere frihed til selvbestemmelse. Det valg har jeg ikke fortrudt et øjeblik.

Så er det jo også en ekstra bonus at blive tilvalgt og ikke tildelt.

Et gode ved denne ordning er netop at vi kan indgå en aftale flere måneder forud for pasningsbehov. Dette giver ro til at nyde den sidste del af barslen.

 

 

Om mig selv som person, kan jeg oplyse, at jeg er meget venlig og imødekommende. Jeg besidder overblik, humoristisk sans, rummelighed og har et åbent væsen. Jeg kan i det hele taget godt lide at arbejde med andre og er vant til at være i god dialog og kontakt med andre.

Jeg opfatter mig selv som omsorgsfuld, rolig og tålmodig af sind.