Hverdagen
Jeg kan tilbyde pasning af jeres barn i rolige og trygge omgivelser.
Det gode ved den private pasningsordning er nærværet og det tætte forhold der er, både børnene imellem, samt barnet og den voksne imellem.
Det er den samme voksen de møder i døren hver dag, både til at sige godmorgen og til at fortælle om eftermiddagen hvordan dagen er gået.
Det giver tryghed for alle.
 
Det er et røgfrit hjem - hele dagen. Vi bor i et ældre parcelhus, hvor børnene kan være i stuen, køkkenet og gangen. Vi har væg-til-væg tæpper, så det er ikke et allergihjem, men rart at opholde sig i, når man skal lære at gå og kravle.
Det er vigtigt for mig at vi kommer ud hver dag. Det kan være i nærmiljøet, som her er skoven, hvilken vi benytter flittigt, legepladsen eller bare ud i haven. Det er nemlig min erfaring, at det legen går meget nemmere når der er højt til loftet. Vi synger også en del, både nye og gamle børnesange. Og så er Halfdan Rasmussens børnerim altid gode.
 
Børnene får tilbudt tre måltider hos mig; formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Jeg lægger vægt på at kosten er sund og nærende og i en vis grad økologisk. Jeg bager en del, så der er næsten altid grovboller eller grovbrød til mellemmåltiderne.
Det er ligeledes vigtigt for mig at se og høre det enkelte barn, for vi er alle forskellige og skal derfor behandles forskelligt. Det at kunne aflæse et barn og forstå det, betyder uendeligt meget.
Og så er det jo dejligt at jeg har god tid til det enkelte barn, når jeg kun har 3.
 
 
 
Biblioteksdag
Hver tirsdag pakker jeg madpakker og drikkedunke og så går/cykler vi ned på Skanderborg Bibliotek. Her læser og leger vi en times tid før turen om sommeren går på en legeplads, hvor vi spiser vores medbragte mad og leger indtil vi tager cyklen hjem igen. Om vinteren tager vi nogle gange bybussen. Børnene nyder denne faste ugentlige begivenhed og glæder sig altid til det.
 
Hyggedag
Af og til mødes jeg med en kollega, hvor vi spiser formiddagsmad sammen, leger med de andre børn og får varm mad. Det er godt for børnene at være sammen med andre end de vante og lære sociale spilleregler. Samtidig får jeg også lidt voksenkontakt og positiv sparring, så det er godt for alle parter.
 
Jeg tilbyder i løbet af året diverse aktiviteter
 
Udflugt
En gang om året tager vi en tur med toget til Madsby Parken i Fredericia. Omkring uge 27. Med madpakker, frugt, drikkevarer og forventninger om en god dag. Det er et stort område med legepladser og masser af dyr. Der er vi hele dagen og får en masse gode oplevelser og indtryk. Middagsluren tager vi på tæpper under vores kirsebærtræ. Børnene afhentes - oftest trætte - ved toget af forældrene sidst på eftermiddagen.


 
Sommerfest i den private pasningsordning
Lige op til sommerferien vælger vi i fællesskab en lørdag eller søndag hvor forældre, børn, søskende samt Per og jeg samles ved Søbadet til hygge. Vi begynder dagen til "morgenmad" kl. ti. Derefter er der hyggeligt samvær, snak, boldspil, badning hvis vejret tillader osv.
Måltiderne foregår således at det er fælles mad.
Alle har noget med - enten til morgenmad, frokost eller eftermiddagskaffe. Når børnene har fået en lur i skyggen og de voksne har hygget sig, slutter vi af med kaffe og kage.